Kundvagnen är tom 

FRI FRAKT ÖVER 1000:-

MADE IN SWEDEN

KOOKON är ett nytt svenskt varumärke med säte på Öland.

 

Vi designar produkter för Hem & Kök med stora värdegrunder på kvalité och användbarhet, helt enkelt sådant vi själva skulle vilja ha.

Vår ambiton är att våra produkter ska vara enkla att inreda med, passa i många hem, och vara till glädje och nytta under många år.

Vi tillverkar i Sverige och våra textilier är 100% ekologiska.
 

KONTAKT

Undrar du över något kring våra produkter och sortiment, mejla eller ring.

Önskar Ni Pressbilder, titta in i vårt Galleri, där kan ni botansiera och inspireras. Hör av er om vilka bilder ni önskar högupplösta. Även frilagda bilder finns tillgängligt efter önskemål.

Är ni Återförsäljare eller Företagskunder, kontakta oss så lyssnar vi på era önskemål och berättar om vad vi kan erbjuda.
 

Tack Britta Palmqvist - Hugosson, för all din värdefulla hjälp och stöd.
Tack Fotograf Titti Malmberg för att du envist kliver omkring på stegar, pallar och annat som kommer i din väg för att skapa bilder och inspiration.
Tack Mathias och Alpacha för stor proffsighet att omvandla min idé och design av shoppen till verklighet.

                                                 

OM KOOKON

Kookon startade under hösten 2013 och är ett Öländskt företag som designar och tillverkar högkvalitativa produkter för hem och inredning.
Vårt sortiment för 2014 består av plädar, textilier för kök och dukning i 100% ekologisk bomull, skärbrädor, brickor, plastmattor, samt lite annat smått och gott. Allt tillverkat i Sverige.

Vår passion är att skapa snygga och tidlösa designmönster i lekfulla kombinationer som hjälper dig att få en nordisk touch till alla rum i ditt hem. Med svensk tillverkningstradition vill vi utveckla och producera produkter med bästa kvalité, användbarhet och hållbarhet.

 

Vi jobbar utifrån vad vi själva vill ha och använda, från idé till produkt.

 

Varje objekt är designad av oss och tillverkas av noga utvalda leverantörer.

 

Alla Kookon produkter är tillverkade av hållbara, högkvalitativa material, så att du kan använda, njuta och glädjas åt dem under mycket lång tid.
 

Tack Britta Palmqvist-Hugosson, utan dig hade mönster och inspirationen aldrig kommit igång.
Tack Fotograf Titti Malmberg för att du envist kliver omkring på stegar, pallar och annat som kommer i din väg för att skapa bilder och inspiration.
Tack Mathias och Alpacha för distribution av Webshopen, och för stor proffisighet att omvandla min idé och design av shopen till verklighet.